DECA SU DAR OD BOGA, BLAGO I RADOST Nakon vesti da je trudna, Katarina Živković otkrila nove detalje
Nikola Todorović/Alo!

Katarina Kaća Živković ovaj vikend provodi na Kopaoniku gde je i ekipa Alo! redakcije. Ona se sinoć obratila medijima i između ostalog progovorila o porodici i deci, ali ni ovog puta nije precizirala da li je u drugom stanju kao što se šuška već nekoliko nedelja.

Naime, ona vesti o trudnoći, te da je već u petom mesecu nije htela ni da potvrdi, ni da demantuje.

Kaća

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za sebe mogu da kažem da sam mnogo srećna žena. Na estradi sam 16 godina, a već duže vreme privatnost čuvam za sebe. Volela bih da imam što više dece. Deca su blago, radost, to je dar od Boga, a daće Bog da ih svi mi imamo puno - rekla je Kaća ne želeći ni ovog puta ni da potvrdi, ni da demantuje priču o trudnoći.

Ipak, osvrnula se na fotografiju koju je nedavno objavila, a na kojoj joj je stomak u prvom planu:

- Nemam komentar, hvala vam što poštujete moju privatnost. Kada budem osetila da nešto treba da podelim, ja ću to da uradim, ne bih više odgovarala na takva pitanja. Ako ne želite da vas neko vidi sa nekim, da se nešto sazna, nećete ići na mesta gde postoji mogućnost da vas neko uslika, mnogo je prosto i jednostavno, a najlakše je da se pojavite na nekom događaju, gde svako može da vas uslika. Na nama je da nešto sačuvamo ako to želimo, a ne da glumimo - istakla je Katarina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading