Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris i Melina Džinović rešili su da se razvedu posle 22 godine skladnog braka. 

U početku njihove veze mnogi su im zbog razlike u godinama predviđali kraj, a onda je do kraha došlo kada su svi bili ubeđeni da je to to i da će ostati zajedno uprkos svim preprekama.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Melina je pevača upoznala navodno dok je čekala svog tadašnjeg dečka, koji je, navodno, Harisov imenjak, pisao je svojevremeno "Banjalukain".

Ljubav je buknula 2002. kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu. Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je Haris imao zakazan nastup u Zagrebu. Potom su počeli da se dopisuju, a ubrzo je pevač Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.

- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.

Melina se vratila kući kada je bila u poodmakloj trudnoći, a porodica je za njenu vezu sa Džinovićem saznala iz medija.

- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: “Nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica?” - ispričao je Džinović svojevremeno.

Iako su u početku bili sumnjičavi prema zetu koji je znatno stariji od njihove ćerke, Melinini roditelji ubrzo su prihvatili pevača kao da im je sin, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading