Prija
Foto: Alo/Foto: Alo!

Popularna folk pevaćica, Aleksandra Prijović, već duže vreme uživa u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem.

Pevačica niže uspehe na svojoj regionalnoj turneji, a mnoge zanima kako li izgleda njen porodični dom.

prija

Aleksandra Prijović, printscreen Instagram

 

Naime, Aleksandra i Filip su pre izvesnog vremena kupili kuću na Bežanijskoj kosi, koju su prema pisanju medija, platili neverovatnih 500.000 evra.

Sudeći po fotografijama koje je postavila na društvenoj mreži Instagram, sve je uređeno po poslednjoj modi.

prija

Aleksandra Prijović, printscreen Instagram

 

Aleksandra i Filip su izuzetno skromni i ne vole da se hvale luksuzom, ali jednom prilikom njen suprug je podelio fotke iz porodičnog doma.

Najviše pažnje privukao je prelepi mali klavir, na kojem se odmara statua prelepog belog anđela, a za njim svirao je njihov sin.

prija

Aleksandra Prijović, printscreen Instagram

 

Podsećanja radi, Prijovićka je ispričala da joj je mama Borka desna ruka jer njen sin Aleksandar, što je stariji, ima sve više pitanja i zahteva, pa je pevačici pomoć neophodna:

Sve je teže. Aleksandar sada priča pa postavlja pitanja gde idem, zašto idem… Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, verujte mi da mi je veoma teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide – ispričala je Aleksandra svojevremeno.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading