DVA PUTA SAM UMRLA, DOKTORI SU ME OŽIVLJAVALI! Potresna ispovet naše pevačice ledi krv u žilama, doživela spontani pobačaj u avionu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Jednom prilikom, pevačica Maja Nikolić je podelila svoj najveći strah i traumu koja je imala dubok i trajan uticaj na njen život.

Nikolićeva je izgubila bebu u avionu, zbog čega i danas žali za svime što se desilo. 

Bila je spremna da se ponovo ostvari u ulozi majke, ali igrom nesrećnih okolnosti, uskraćena je za to.

- Zatekli ste me pitanjem, ja ne volim da pričam o tome zaista, jer mi je teško kad god se setim te situacije, ja ne znam koliko ljudi znaju da sam ja izgubila bebu i da mi je taj period u životu bio i te kako loš . U tom periodu sam puno putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Diego - Beograd – rekla je Maja za Republiku.

DVA PUTA SAM UMRLA, DOKTORI SU ME OŽIVLJAVALI! Potresna ispovet naše pevačice ledi krv u žilama, doživela spontani pobačaj u avionu

Foto: Ataimages

 

Koliko je cela situacija loše uticala na Maju, govori pevačica činjenicu da je tada dva puta umrla i da se ničega ne seća, jer su je doktori dva puta oživljavali.

- Jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ja se toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam - otkrila je Nikolićeva za Informer. 

Podsetimo, Maja Nikolić je nedavno gostovala u emisiji "Zakuvavanje" a emisiju možete pogledati klikom ovde.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading