Svadba Darka Lazića
Foto: Alo/Masanori Jošida

Iako je danas široko poznat pod umetničkim imenom Đani, malo je poznato da je folker Radiša Trajković Đani svoj prvi album objavio 1994. godine pod svojim pravim imenom, Radiša Trajković.

Interesantno je da je tada zamolio svog saradnika, harmonikaša Mišu Mijatovića, da mu pomogne da odabere umetničko ime koje će mu pomoći da album bolje prođe kod publike.

Svadba Darka Lazića

Masanori Jošida

 

- Dođem ja kući i kevi i ćaletu kažem: "Od sada se zovem Deni", a meni ćale poželi sreću, dok je keva tužno zakuka: "Sine, je l’ možeš da promeniš to ime Deni? Znaš da komšija ima psa koji se tako zove, da nam se ne smeje cela ulica?". Tada sam rekao Miši: "Menjam u Đani" - ispričao je folker kroz smeh.

Podsetimo, Đani i Slađa su nedavno bili na jednoj egzotičnoj destinaciji, gde je nastao opšti karambol jer je Slađa branila suprugu da pije:

- Daj 'vamo to piće, nemoj da te polomim - brecnuo se Đani.

Inače, u jeku epidemije koronavirusa, porodica Trajković apelovala je za pomoć, jer su bili u teškoj finansijskoj krizi, kako bi mogli da otplate ratu za stambeni kredit, a sada je po svemu sudeći, pevača krenulo pa se neretko baškare po luksuznim destinacijama.

BONUSB VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading