Đani
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Popularni folker Radiša Trajković Đani, neretko priznaje da voli da popije po koju čašu žestine, a a svojevremeno se upravo zbog njega sukobio sa suprugom.

Đani je otkrio da se Slađa jednom prilikom uplašila za njegovo zdravlje, te je odlučila da mu zabrani da konzumira alkohol.

- Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem! Ja je pitam šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je objasnila da joj je jedna žena u bolnici, kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ako imam šećer ne smem da okusim alkohol! Napunila joj je glavu ko zna čime sve! Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da proverim sve u telu, tako da sam na kraju to i uradio - rekao je folker, pa dodao:

Radiša Trajković Đani

Printscreen

 

- Kad sam joj pokazao da su svi rezultati dobri, žena mi se smirila. To i danas pamtim i prepričavam - zaključio je Đani za Republiku.

Podsetimo, Đani i Slađa su nedavno bili na jednoj egzotičnoj destinaciji, gde je nastao opšti karambol jer je Slađa branila suprugu da pije:

- Daj 'vamo to piće, nemoj da te polomim - brecnuo se Đani.

Inače, u jeku epidemije koronavirusa, porodica Trajković apelovala je za pomoć, jer su bili u teškoj finansijskoj krizi, kako bi mogli da otplate ratu za stambeni kredit, a sada je po svemu sudeći, pevača krenulo pa se neretko baškare po luksuznim destinacijama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading