ALO! PAPARACO UHVATIO PEVAČICU KADA SE NAJMANJE NADALA! Niko nije ni slutio da će posetiti baš njega
Foto: Printscreen/Foto: instagramprintscreen

Pevačica Ivana Selakov dosta vremena provodi kod svog ličnog frizera Peđe Božića, može se reći da je on osoba sa kojom se najčešće viđa. 

Plava kosa koja je Ivanin zaštitni znak zahteva stalnu negu, a kako i njen frizer sam kaže ona često navraća u salon jer nije vična u sređivanju iste. 

U jednoj takvoj poseti Alo! paparaco uhvatio je pevačicu na tretmanu. Ivana je bila opuštena u Peđinoj stolici, što se videlo i na njenom licu, smeškala se i uživala uz tretman svoje kose ali i čašicu tračeva, jer su njih dvoje posle toliko godina saradnje postali i bliski prijatelji. 

Inače, poznata pevačica nije sklona promenama, pa je njena kosa ista kad su boja i oblik u pitanju. Peđa Božić pričao je ranije da na Ivaninoj kosi koristi posebne tehnike nanošenja boje i specijalne tretmane kako bi sačuvao zdravlje njene kose. Pa stoga ni ne čudi činjenica da mu je Ivana verna godinama. 

Podsetimo, Ivana i Aca Lukas nakon dugogodišnjeg prijateljstva izgubili su kontakt nakon zajedničkog dueta "Svatovi". Numera je objavljena, a potom obrisana sa Jutjub platforme i to nakon samo 24 sata, a Ivana je istakla svoje mišljenje jednom prilikom.

- Nije bilo tužbe, nema tu tužbe. Nismo ni u kakvim odnosima, nažalost. Krivo mi je jer smo imali fenomenalnu saradnju sto godina. Logično je da mi je krivo, ali opet kažem, nije do mene - iskrena je bila Ivana za "Blic", a detaljnije pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading