Lane Gutović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Ćerka legendarnog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, nedavno je podigla veliku prašinu u javnosti nakon obraćanja i iznošenja tvrdnji da je prevarena za nasledstvo. 

Pored podrške koju je dobila, Milica je naišla i na brojne osude i nepoverenje od strane jednog dela javnosti. 

Danas je, u Jutarnjem programu, Lanetov prijatelj Dragan Vasiljković izneo nekoliko optužbi na njen račun, a mi smo je kontaktirali kako bi saznali da li je to istina. 

- Zaista ne mogu da ispratim sve izmišljotine koje se plasiraju. Fokusirana sam na predmet i zaista nemam vremena da pratim indijsku seriju koju su napravili od nepravde prema mom divnom ocu - rekla nam je ona. 

Ćerka Laneta Gutovića

Facebook printscreen

 

Na pitanje kako komentariše navode kapetana Dragana koji je Jutarnjem programu tvrdio da Milica nije prisustvovala očevoj sahrani, kratko je odgovorila: 

Ko je kapetan Dragan? Nemam komentar. Zaista izgleda da može svako danas sve da kaže. Istinu iznosim pred sudom - zaključila je ona za Alo!. 

Podsetimo, ekipa Alo! portala posetila je komšiluk Laneta Gutovića, a jedna od komšinica otkrila je da Milicu nikada nije videla u tom kraju. 

- Ni nju, ni njenu sestru, ni njihovu majku, prvu Lanetovu suprugu, ovde nismo videli poslednjih 20 godina. Nikada. Tu su samo Spasoje, koga svi zovemo Paja, i Janko, koji su sve vreme brinuli o ocu - rekla nam je jedna od komšinica porodice Gutović, dok je druga otkrila da je Milicu poslednji put videla na Lanetovoj sahrani: 

- Poslednji put sam je videla na Lanetovoj sahrani, bile su i ona i Nevena, ali njihova majka nije. Čula sam da je ozbiljno bolesna - otkrila nam je komšinica Gutovića.  

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading