Lane Gutović
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Javno istupanje Milice Gutović, ćerke pokojnog Milana Laneta Gutovića, i sve što je nakon njega usledilo, komšije legendarnog glumca u beogradskom naselju Kumodraž, kako su istakli, za Alo!, apsolutno ne razumeju. 

Kuća Laneta Gutovića

Alo

 

- Ni nju, ni njenu sestru, ni njihovu majku, prvu Lanetovu suprugu, ovde nismo videli poslednjih 20 godina. Nikada. Tu su samo Spasoje, koga svi zovemo Paja, i Janko, koji su sve vreme brinuli o ocu - rekla nam je jedna od komšinica porodice Gutović. 


- O Gutovićima mogu da kažem da su divni ljudi, još bolje komšije. Lane je svima pomagao, svi smo ga obožavali. Divni su bili i njegovi roditelji, i otac i majka su bili prosvetni radnici, radni vek su proveli u našoj školi "Vojvoda Stepa". Znam i njegovu sestru i njenu porodicu i zaista, za ovih gotovo 50 godina koliko živimo pored Gutovića, nikada se nije desilo nešto što bi promenilo moje mišljenje o njima - navela je ova starija gospođa i dodala: 

Kuća Laneta Gutovića

Alo

 

 

- Lane je bio gospodin čovek, ne verujem da je mogao bilo čim da povredi svoju decu. Svi znamo šta se poslednjih dana dešava, čula sam da je Paja pametno poručio da će sve što ima Milici reći na sudu. Ne razumemo zašto joj je ovo trebalo, zašto je s prljavim vešom, ako ga uopšte ima, izašla u javnost. Poslednji put sam je videla na Lanetovoj sahrani, bile su i ona i Nevena, ali njihova majka nije. Čula sam da je ozbiljno bolesna - otkrila nam je komšinica Gutovića.  

Kako je istakla, sinovi Spasoje i Janko, nastavili su da brinu o porodičnom imanju na način na koji je to radio i Lane. 

Kuća Laneta Gutovića

Alo

 

Podsetimo, nakon što je Milica priču oko nasledstva iznela u javnost, naišla je na mnogobrojne osude. Ona se nakon toga ponovo oglasila i otkrila šta je bio njen motiv. 

- Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaoci moga oca Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koju ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim moj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih stručnih ljudi, kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput vam se svima od srca zahvaljujem - rekla je ona.

Alo/ Z.Z. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading