Nenad Jezdić
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Glumac Nenad Jezdić već godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je zbog svoje popularnosti stekla status kultne izvedbe za koju se uvek traži karta više.

Sada se pojavio snimak koji je nastao sinoć u Zvezdara teatru u kojem glumac prekida predstavu i opominje gospođu koja je pola sata telefonirala.

Izvesna žena je tokom predstave nonšalantno telefonirala, te je na taj način oponirala kako njega na sceni, tako i one koji su želeli da uživaju u kultnoj monodrami.

 

 

Nažalost, opomenuta žena nije bila jedina u publici koja je koristila telefon tokom trajanja monodrame "Knjiga o Milutinu", te je sem glumca i samo pozorište preko objave na društvenim mrežama skrenulo pažnju publici na pozorišni bonton.

- Sinoć je nekoliko ljudi u publici koristilo svoje mobilne telefone za fotografisanje, dopisivanje, pa čak i polusatni razgovor - piše u zvaničnom saopštenju. 

Na kraju predstave glumac Nenad Jezdić se obratio publici rečima:

- Kad se trudiš da igrom demantuješ pisca koji je rekao 'da je Gospod hteo ovakvu sudbinu bi dodelio narodu nekom čitljivijem, pismenijem, narodu nekom manje zaboravnom nego što smo mi Srbi. Pazite koliki je naš zaborav, kad mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata. Bez prestanka telefoniramo. I vi mi gospođo oprostite što sam vas opomenuo, ali nemam živce kao konj, nisam mogao da izdržim. Pola sata ste bili na telefonu i ja sam vas video. I vidim vas, i sada vas vidim, praštajte ljudi, molim vas oprostite mi - rekao je Nenad Jezdić tokom obraćanja publici.

NEMAM ŽIVCE KAO KONJ, NISAM MOGAO DA IZDRŽIM! Nenad Jezdić pobesneo zbog žene, javno otkrio šta je uradila!

Foto: Printscreen/Youtube

 

U daljem delu objave, pozorište je još jednom decidno navelo da telefoniranju tokom trajanja predstave - nema mesta.

"Isključite telefone u pozorištu!

- Vreme koje ste odvojili za predstavu nije vreme za telefoniranje. Ometate glumce koji igraju predstavu, kao i publiku koja poštuje pozorišni čin. U pozorištu je dozvoljeno da budete OFLAJN (koristite to pravo).

- I pomislite - šta poručujete sagovorniku kojem ste se javili na telefon tokom predstave?! -  navodi se na kraju saopštenja koje su sudeći po reakcijama, mnogi korisnici društvenih mreža podržali.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading