Jezdić
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Nenad Jezdić sa porodicom se preselio u okolinu Valjeva.

Naime, on sa suprugom i decom živi u jednom selu u tom delu Srbije, a u stan u Zemunu odlazi kada ima obaveze oko predstava ili snimanja.

Sa druge strane, na selu je započeo biznis sa voćem i proizvodnjom rakije koja je sad već postala poznati brend.

Naime, Jezdić ima svoj voćnjak,  iz koga se ubiraju plodovi, kada za to dođe vreme, a koji se prevoze do glumčeve destilerije, gde nastaju šljivovica, dunja, viljamovka...

- Ovde imam šansu da uradim nešto dragoceno za sve svoje. Ovo je sada moja potreba. Moram ovo da uradim zbog svoje porodice, ali i zbog ljudi iz ovog sela koji rade i koji će tek raditi kod mene i na radost njihove dece - rekao je glumac svojevremeno za medije.

Podsetimo, Jezdić sa suprugom Sarom ima tri ćerke i sina.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“ - rekao je proslavljeni srpski glumac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading