POSLEDNJE REČI SUPRUGA SNEŽANE ĐURIŠIĆ KIDAJU DUŠU! Izgovorio ih je tik pred smrt, a nakon toga usledio je šok
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić, uživala je u skladnom braku sa harmonikašem Vanjom Gvozdenovićem skoro pune četiri decenije, a jednom prilikom je otkrila kako je počela njihova ljubavna priča.

Pevačica je otkrila da joj se nije dopao na prvi pogled. Ipak, on je bio uporan, te je uspeo je da je osvoji, a svoju ljubav krunisali su venčanjem, kada je ona imala samo 18 godina. Ubrzo su zasnovali i porodicu, dobili su ćerku Maju i sina Marka.

POSLEDNJE REČI SUPRUGA SNEŽANE ĐURIŠIĆ KIDAJU DUŠU! Izgovorio ih je tik pred smrt, a nakon toga usledio je šok

Foto: Blic tv printskrin

 

Jednom prilikom, Snežana je otkrila da ju je njen suprug neposredno pre smrti, vozio na posao, a da je kako ona tvrdi mogao da nasluti svoje poslednje dane.

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: ‘Javi se’ i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam. Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti - rekla je svojevremeno Snežana za Espreso.

Snežana je priznala da je njihova ljubav počela, još dok je ona bila maloletna, te je zbog ljubavi pobegla od kuće.

POSLEDNJE REČI SUPRUGA SNEŽANE ĐURIŠIĆ KIDAJU DUŠU! Izgovorio ih je tik pred smrt, a nakon toga usledio je šok

Foto: Blic tv printskrin

 

Bila sam maloletna, pa sam morala da sačekam da napunim 18 godina. Počeli smo da se zabavljamo 23. februara, na Slobin rođendan, 6. juna sam napunila 18 godina, a već 11. pobegla za njega. Moji roditelji su bili razočarani u mene, ali i ja u njih. Ipak, to je brzo prevaziđeno i nas dvoje smo se venčali u decembru 1977. godine. To nije značilo da smo radili zajedno, sa mnogim drugim kolegama radio je više, ali nije bio ljubomoran, imao je poverenja i zdrav razum. Jer ako žena hoće, otići će, a uz to, ja sam neko ko ne voli lance. Doduše, jednom smo posle 11 godina braka imali krizu i nesporazume koje smo prevazišli razgovorima. Nije bila u pitanju preljuba, ali ljubav je pobedila, jer samo ona može da održi porodičnu zajednicu. U suprotnom, ne vrede ni milioni, naročito ako se bavite estradom, pogotovo danas - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading