Miloš Nedeljković
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Srpski muzičar Miloš Nedeljković gostujući u jednom podkastu otkrio je da je od veoma popularnog balkanskog pevača dobio neverovatnu ponudu, ali je odbio zbog zahteva za određenom vezom između njih. 

Miloš, inače popularni muzičar iz Srbije, dobio je ponudu da radi sa popularnim pevačem iz Bugarske, odnosno da radi na njegovom novom albumu i za to da dobije na desetine hiljada evra.

Došlo je do neke ponude o saradnji iz Bugarske, u pitanju je peva jako popularan, svi ga znaju. Ponuda je bila jako ozbiljna da se radi na nekom projektu u Bugarskoj što se tiče muzike, a posle u Majamiju da se snima spot i ta neka kompilacija - rekao je on.

Miloš Nedeljković

Printscreen

 

Međutim, nakon što je saznao detalje, Miloš je pevača momenatalno odbio.

- Bila je u pitanju ozbiljan cifra, par destina hiljada evra. Gde sam ja odbio kada je došlo do trenutka kada smo ušli u tu priču, onda je imala jedna stvar koja mi se uopšte nije dopala. Ono što mi se nudilo sem tih para i projekta nije bilo nešto što...

Kako je objasnio, sve je odlučio da odbije zbog, kako tvrdi, zahteva za "neku vezu između verovatno njega i pevača, koja za njega nije bila nikako prihvatljiva".

- Trebalo je da se ode u Ameriku i da se pristane zbog spota i projekta na nešto nemoguće. U pitanju je neka veza između ljudi koja nije... - reako je Miloš u "Morava podkastu".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading