TAJ NE SKIDA PARE SA GOMILE! Aco Pejović ponudio pomoć, pa nestao bez traga, kolega ga javno urnisao!
Nikola Todorović/Alo!

Roker Milić Vukašinović vodio je životnu borbu, kada je nekoliko puta bio hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Kako je sada istakao za Alo!, njegovo zdravstveno stanje je znatno bolje, ali ne krije da je zbog svega u trenutno nezavidnoj finansijskoj situaciji. 

- Nisu mi ugradili stentove, jer je magnetna rezonanca pokazala da mi srce dobro radi. 

Vukašinović se u trenutku borbe za život, javno zahvaljivao Acu Pejoviću jer mu je ponudio pomoć, kako je on tada rekao, bilo koje vrste. Pevač se, naime, dok je roker bio u bolnici čuo sa Milićevom suprugom i tada ponudio pomoć uz sopstveno insistiranje. 

Milić Vukašinović

Printscreen

 

Nakon izlaska iz bolnice, Milić se javio Pejoviću, ali kako tvrdi, odgovor nije dobio. 

- Imao sam mnogo troškova tokom lečenja, svi ti lekovi koštaju. Suzana i ja smo se istrošili i došli smo do loše finansijske situacije. Imajući u vidu da mogu da računam na Pejovića, javio sam mu se, ali odgovor na poruke nisam dobio, a o pozivima i da ne pričam. Rekao je "šta god treba" pa nestao bez traga. Kao da sam mu tražio bubreg, a pre bi mi i bubreg dao, taj ne skida pare sa gomile - otkrio nam je Milić Vukašinović koji kaže da pomoć uvek može očekivati sa druge strane. 

TAJ NE SKIDA PARE SA GOMILE! Aco Pejović ponudio pomoć, pa nestao bez traga, kolega ga javno urnisao!

Foto: Ataimages

 

- Uvek mogu da se oslonim na svoje prijatelje i ljude koji poštuju moj lik i delo - zaključio je Milić za Alo! 

Podsetimo, Milić Vukašinović je u trenutku borbe za život ovako govorio nakon ponuđene pomoći od strane Pejovića. 

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve i taj čovek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović - izjavio je Milić tada. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading