PRVO OGLAŠAVANJE SINA LANETA GUTOVIĆA! Skandal oko nasledstva dobija novi epilog: Video sam...
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka legendarnog glumca Laneta GutovićaMilica Gutović, obelodanila je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu.

Milica smatra da je ona, zajedno sa sestrom, prevarena, a da je njen otac ostavio usmeni testament, iz kog su ona i njena sestra izbačene.

Ćerka Laneta Gutovića

Facebook printscreen

 

Spasoje Gutović, jedan od dvojice sinova legendarnog glumca, izjavio je da je video objavu svoje sestre u vezi sa nasledstvom svog oca, ali da ne želi da javno komentariše ovu temu

- Video sam objavu, ali ne želim da komentarišem ništa vezano za tu temu. Hvala vam na razumevanju - kratko je rekao za Večernje novosti.

Nakon što su je pojedini pratioci u komentarima napali da je, navodno, zapostavljala oca Milana Laneta Gutovića za njegovog života, te da nije bila uz njega dok je bolovao, ponovo se oglasila njegova najstarija ćerka Milica.

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

Nju su dodatno pogodili komentari da se "oca setila tek sad kad treba da ga nasledi", pa je ona svima koji tako misle uputila oštar odgovor putem svoje Facebook stranice:

- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini.

Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem. Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim  organima - navela je Lanetova najstarija ćerka u svojoj poslednjoj objavi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading