SKLANJAM SE OD NEGATIVNOG I LOŠEG! Pevačica ušla u petu deceniju, pa poslala brutalnu poruku o svojim godinama i porodici
Foto: Alo/Promo

Pevačica Ana Kokić proslavila je svoj 41. rođendan 11. marta, a fotografije sa intimne proslave podelila je sinoć.

Njene ćerke, Nina i Tea, zajedno sa tetkom, Aninom sestrom Majom, priredile su joj iznenađenje.

SKLANJAM SE OD NEGATIVNOG I LOŠEG! Pevačica ušla u petu deceniju, pa poslala brutalnu poruku o svojim godinama i porodici

Instragram

 

Poklonile su joj dve srca torte, od kojih je na jednoj bilo 20 svećica, a na drugoj 21, simbolično označavajući godine proslave i ljubavi.

- Nisam od onih koji kriju svoje godine, čak sam ponosna na njih! Guramo ja i ona mala ja, maštamo i dalje o lepšem svetu gde vlada mir, nosimo ružičaste naočare, volimo celim srcem sve što nas čini srećnim i vešto se sklanjamo od negativnog i lošeg - počela je Ana, pa u šaljivom stilu dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

 

- Mojim devojčicama se ne dopadaju moje godine, kažu "Ne idu ti, nije ti još bela kosa"! Pa su odlučile da mi naprave (u dogovoru sa mojom sestrom) dve torte i nekako podele taj "veliki" broj! A ja u skladu sa tim mogu samo da zapevam "Dvadeset mi je i kusur godina".

- Jeste kusur malo veći, ali koga briga kada si zdrav, voljen i srećan! To je sve sto mi treba! I da, definitivno najukusnije i najslađe torte. Hvala svima na lepim zeljama! - napisala je Ana putem svog Instagrama.

Podsetimo, pop zvezda Ana Kokić nedavno obradovala je fanove pesmom "Bezimena" koju je nakon dvanaest godina rešila da ponovo snimi. 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading