MOŽDA BATALIM PEVANJE Ana Kokić šokirala izjavom, priznala sve o daljoj karijeri
Foto: Alo/Promo

Pevačica Ana Kokić se pored muzike oprobala i u ulozi voditeljke, ipak, muzika uvek ima primat, te se poslednjih meseci posvetila snimanju novih pesama, ali i obnovi starih.

Ana se na snimanju spota jedne numere dotakla svoje karijere, pevanja, a potom istakla šta bi radila da nije pevačica.

- Ova pesma mi je veoma draga, mnogo je volim. Lepa, kvalitetna pesma koju sam snimila pre 10-ak godina. Ta pesma se našla na mom albumu, ali su se druge pesme izdvojile tada, a ova pesma nije u to vreme imala dobru promociju. Meni se dopada i sigurna sam da može doći do srca publike i zato sam rešila ponovo da je snimim i uradim spot za nju. Tema je ljubav u 1000 varijanti - rekla je Ana, pa se dotakla i svoje pevačke karijere i promene posla, budući da je završila meteorologiju.

- Odmalena sam bila takvo dete, volela sam da pevam, plešem, stanem ispred ogledala i imitiram Majkl Džeksona, grupu Magazin i Lepu Brenu. Kasnije sam završila Muzičku školu, upisala klavir i sve je išlo u tom smeru. Upisala sam srednju Meteorološku školu čisto da mi bude zanimljivo, ali ja sam znala da se time nikad neću baviti. Ali opet, nikad ne reci nikad, možda jednog dana odlučim da se ne bavim pevanjem pa odem u Hidrometeorološki zavod - istakla je ona za "Blic".

MOŽDA BATALIM PEVANJE Ana Kokić šokirala izjavom, priznala sve o daljoj karijeri

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Ana je nedavno postavila fotografiju sa svoje dve ćerke na svom Instagramu uz opis:

- Nisam od onih mama koje često dele svoju radost i ponos (da se razumemo, nemam ništa protiv toga, svako na svoj način), ali ovih dana sam posebno emotivna i ranjiva jer sam shvatila da njih dve prave velike korake i još veće uspehe. Svaki njihov san nosim u srcu, svaku peticu slavim kao medalju, svaku medalju zalijem suzama… Ja sebe smatram veoma uspešnom ženom jer imam njih dve baš takve kakve su! Veće od svake moje pesme, veće od svakog mog koncerta i veće od svake moje želje! I veće od mene (mada to nije teško na moju visinu ) iako su tek počele da rastu, u svakom smislu! U ovom trenutku ne mogu da pronađem prave reči za ovu ljubav koji osećam prema vama! Vi ste moj svet - napisala je Ana Kokić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading