Ognjen i Mina
Foto: Alo/Dejan Briza

Voditelj Ognjen Amidžić izveo je juče suprugu Minu Naumović i sina Peruna iz porodilišta, ali je prve večeri morao da radi, pa je priznao da mu je zbog toga i te kako krivo. 

Srećom, Mina je pozitivna i organizovana, pa njoj to nimalo nije smetalo, a Ognjen je na nju ponosan jer je tako mlada sposobna i snalazi se u svim situacijama.

- Prelepo se osećam, super savršeno... Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život. Sada ćemo da vidimo kako to funkcioniše. Prelepo je, ali dosta odgovornosti. Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome - iskren je ponosni tata koji obećava da će im sve nadoknaditi:

Ognjen i Mina

Dejan Briza

 

- Mina je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta. Kada su važne stvari u pitanju, dakle deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno  - rekao je za "Blic" Ognjen, a potom otkrio da Perun još uvek ne liči ni na koga:

- Verovatno će pravi oblik dobiti tek u pubertetu, do tada će ličiti i na mene i na nju. Trenutno ne liči ni na koga. Ima dosta kose baš, taman je. Čini mi se da kao Mina ima tamno plave oči - dodao je za kraj.

Podsetimo, kako je prve večeri radio i nije bio sa sinom i suprugom, Ognjen je uživo u emisiji slavio rođenje Peruna.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading