Ćerka Laneta Gutovića
Foto: Privatna arhiva/Facebook printscreen

Nakon što su je pojedini pratioci u komentarima napali da je, navodno, zapostavljala oca Milana Laneta Gutovića za njegovog života, te da nije bila uz njega dok je bolovao, ponovo se oglasila njegova najstarija ćerka Milica.

Nju su dodatno pogodili komentari da se "oca setila tek sad kad treba da ga nasledi", pa je ona svima koji tako misle uputila oštar odgovor putem svoje Facebook stranice:

Milica

Fejsbuk

 


- Time što branim svoja nasledna prava, ja ujedno branim i ugled oca kome inputiraju da je nehumano lišio svoje ćerke nasleđa. Na taj način ga predstavljaju u vrlo ružnom svetlu što uopšte ne odgovara istini.
Moj otac je bio vrlo plemenit čovek. Odluka svakog je da li će stati na stranu žrtve manipulacije ili prevaranata. Ja od svoje 20. godine živim vrlo samostalno ali sam u redovnoj komunikaciji uvek bila sa svojim roditeljima. Kako sa mojom majkom tako i sa ocem.
Podsećam još jednom da za sve što sam saopštila postoje egzaktno dokumenti koji su podneti nadležnim  organima - navela je Lanetova najstarija ćerka u svojoj poslednjoj objavi.

Podsetimo, Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića oglasila se na društvenim mrežama i putem videa obelodanila da su ona i njena sestra ostale bez očevog nasledstva. 

Kako je istakla, medicinska sestra, zaposlena na VMA gde je Gutović proveo poslednje dane života, uvela je, navodno, dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Oni su, kako dalje potresno objašnjava, bili svedoci spornog zaveštanja koje izuzima nju i sestru, a koje njen otac, kako dalje tvrdi, nije potpisao. Treći svedok je s početka pomenuta medicinska sestra, navela je Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading