LANE GUTOVIĆ JE PRVO NJEMU JAVIO DA JE BOLESTAN: Ne pitaj me ništa, ozbiljno je, pluća su!
Foto: Alo/Printscreen

Glumac Predrag Pepi Smiljković, najpoznatiji po ulozi Tike Špica u kultnoj seriji "Porodično blago", bio je blizak prijatelj pokojnog Milana Laneta Gutovića.

On se juče oglasio za medije i obelodanio dosad nepoznate detalje o Lanetu. Posebno se osvrnuo na zdravlje svog velikog prijatelja, te istakao da do samog kraja nije ni slutio koliko je sve to ozbiljno. 

Drugim rečima, Lane do samog kraja nikome nije hteo da se žali i da bude na teretu, ali se Pepiju ipak poverio kada je osetio da mu se bliži kraj.

- Bili smo izuzetni prijatelji, kao braća smo bili. Čuli se redovno, ali je on je krio od nas prijatelja razmere njegovog problema, mislim na zdravlje. Mi smo se dogovarali za neku seriju, čak smo tada bili u komunikaciji, i Saša Dulić i ja i trebalo je Lane, gledali smo kako ćemo, šta ćemo. Međutim, posle toga se odjednom utišao - ispričao je Pepi i nastavio:

Predrag Smiljković, Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

- To je bilo u vreme korone, preko vibera smo komunicirali svakodnevno, zezali se, slali interesantne snimke, poruke, i u jednom trenutku, pošto se on zezao i na temu korone, rekao je da je kod doktora, pitao sam ga šta se desilo, kad mi odgovara: "Ne pitaj me ništa, pluća, ozbiljno je" - istakao je glumac prisetivši se tužnih trenutaka, pa nastavio:

- Ja sam mislio da je to korona, mislio sam da će to sve biti u redu, neće grom u koprive. U jednom trenutku mi je stigla poruka da mu donesem crvene tablete ili pilule, pitao sam ga: "Rođo šta je ovo?", a on mi je rekao da je pogrešio, da je hteo sinu, on je na spratu. Bilo mi je čudno, i sve do trenutka do kad ga nisu prebacili na VMA, ja nisam znao razmeru te bolesti, i morao sam da zovem jednog našeg drugara, komšiju njegovog, koji mi je saopštio o čemu se radi - isričao je legendarni Tika Špic za Telegraf.

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

Podsetimo, Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića oglasila se na društvenim mrežama i putem videa obelodanila da su ona i njena sestra ostale bez očevog nasledstva. 

Kako je istakla, medicinska sestra, zaposlena na VMA gde je Gutović proveo poslednje dane života, uvela je, navodno, dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Oni su, kako dalje potresno objašnjava, bili svedoci spornog zaveštanja koje izuzima nju i sestru, a koje njen otac, kako dalje tvrdi, nije potpisao. Treći svedok je s početka pomenuta medicinska sestra, navela je Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading