Nastup Vesne Zmijanac
Foto: Privatna arhiva/Petar Ačević

Popularna bаlkanska zvezda Vesna Zmijanac nastupala je prošle noći u luksuznoj sali “The Dream” u Beton hali. Prostor je bio krcat, a Vesna je još jednom dokazala koliko je pubilka voli i uživa u njenim pesmama i energiji kojom pleni sa bine.

- Najbitnije je da večeras ispunim svoj zadatak, da se svi dobro provedete -rekla je Vesna i od starta napravila atmosferu za pamćenje.

Naime, više od dva sata popularna pevačica zabavljala je publiku sa svonim bendom u objektu “The Dream”, a onda je usledilo specijalno iznenađenje.

Vesna je u jednom trenutku zaustavila muziku i zamolila publiku za malo pažnje, a onda je usledilo iznenađenje koje će se pamtiti. Naime, njen harmonikaš rešio je da zaprosi svoju devojku. On je kleknuo na kolena, izvadio prsten i zaprosio je, a ona je od sreće i uzbuđenja iste sekunde pustila suze radosnice. Devojka je kratko i jasno na pitanje odgovorila sa “DA”. Inače, objekat “The Dream” mnogima je doneo sreću jer je u pitanju sala za venčanja koja se nalazi u samom centru grada i važi za jednu od najglamuroznijih u ovom delu Evrope.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading