OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA LANETA GUTOVIĆA! Poslao je ćerki neposredno pred smrt, jedan detalj je posebno bolan!
Foto: Alo/Printscreen

Ćerka legendarnog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, iznela je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu, za koje smatra da je u pitanju prevara. 

Milica je navela da joj je otac, koji je u jeku korona virusa bio smešten na Vojno medicinskoj akademiji, odakle je ćerki poslao fotografiju pred smrt. 

Želim da istaknem da je 16. avgusta sa tatinog telefona poslata ova potresna fotografija na kojoj se jasno vidi da je on pod kiseoničkom maskom, kacigom, jer on bez nje nije mogao samostalno da diše. Prilažem tu fotografiju - izgovorila je ona i u snimku pokazala verovatno poslednju fotografiju svog oca.

Lane Gutović

Facebook

 

- Istoga dana, 18. avgusta, kada je navodno uzeto usmeno zaveštanje, tata je prebačen i na respirator, da bi 25. avgusta preminuo - dodala je u obraćanju njegova ćerke Milica, koja je jedva govorila od suza.

Podsetimo, Milica tvrdi da je usmeno zaveštanje lažno, kao i to da još uvek nije pravosnažno, jer su se ona i njena sestra pobunile. 

- Tim lažnim usmenim zaveštanjem moj otac je navodno svoje dve ćerke, Milicu i Nevenu,i maloletnu unuku potpuno lišio nasleđa, svi koji su dobro poznavali mog oca znaju da je to nemoguće. Zaveštanje je proglašeno, ali nije pravosnažno, jer smo se mi kao ćerke pobunile. Ovo je usmeno zaveštanje bez ikakvog potpisa, svedeno na prepričavanje i prisećanje dva navodna prijatelja i ono ostaje kao poslednji trag o mom ocu. Drugih svedoka nema jer je tata bio sam u sobi - ispričala je još Milica Gutović.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading