POSLEDNJE DANE PROVEO U ŠUPLJEM KONTEJNERU Ovde je Lane Gutović tokom života pronašao svoj mir
Foto: Alo/Printscreen

Legendarni glumac Milan Lane Gutović napustio nas je u avgustu 2022. u 76. godini, iza sebe je ostavio veliki broj uloga po kojima ćemo ga pamtiti, a poslednje dane voleo da provodi u svom kontejneru. 

Gutović je privatni život držao je daleko od očiju javnosti, te je gotovo nepoznato kako pojedini članovi njegove porodice izgledaju, a u medijima je ostalo zapisano da je sa dve žene imao troje dece, umesto četvoro.

Lane se trudio i da pobegne što dalje od svakodnevne gužve, slave, reflektora, te je gotovo svaki slobodan trenutak kada nije radio provodio u svom utočištu u Sečnju.

Glumac je tamo imao improvizovani kontejner u kom je obožavao da boravi, pogotovu tokom pandemije korona virusa. Kako je jednom prilikom rekao tamo je divljina, ali mu za pecanje, u kom je kao strastveni ribolovac uživao, više i nije bilo potrebno.

Milan Lane Gutović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nisam se sklonio nigde, tamo pecam već godinama. Ispostavilo se da je zgodno za beg... Taj deo pripada ribnjaku Sveti Nikola i toliko je zabačen, tamo čovek kada bi hteo da dođe ne bi mogao, jer su čuvari okolo. Ne bi mogli da me nađu u tom ogromnom prostoru. Ne liči na civilizovano mesto, uspeo sam nešto da napravim od tog mesta da ima struju i solarnu energiju - izjavio je glumac jednom prilikom i dodao:

Milan Lane Gutović

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Samo dva, tri prijatelja dođu ponekad, jer nisu strastveni pecaroši. Pomažu mi, jer je jedan od njih napravio taj kontejner, dolazi povremeno da ga popravi, jer ponekad počne da prokišnjava.

Preminuo je nakon što je 13. avgusta primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog sumnje na korona virus. Ustanovljeno je da najverovatnije ima postkovid sindrom, na šta je ukazivalo stanje njegovih pluća, a izgubio je bitku s bolešću nakon što je priključen na respirator.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading