Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Karleuša godinama se bori za životinjska prava, te često ljudima diže svest o tome. 

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila potresnu poruku. Pevačica je još jednom javno zamolila sve ljude da prestanu da jedu životinje. 

Jelena Karleuša

Foto: Printscreen/instagram

 

- Molim vas prestanite da jedete životinje. Videla sam snimak jagnjeta koje plače, idu mu suze, trese se i onda se upi*ki od straha, zatim mu je odsečena glava. Iza njega je to posmatralo bar još deset jagnjića. Gledali su šta ih čeka. Jedan po jedan su imali istu sudbinu. Za njih, za nesrećne životinje koje se u milijardama ubijaju svakodnevni, dajem svoj glas, jer one pravo na život nemaju - započela je Karleuša svoje obraćanje, pa nastavila: 

- Da li možete da jede biće koje je plakalo, upiškilo se od straha za svoj život i da kažete da vas to ne dotiče, jer ga niste vi ubili? Zapravo jeste. Svako ko ima zdrav razum i bar malo svesti i srca, biće saglasan sa mojim rečima. Budimo glas onima koji ne znaju da govore i ne žele da umru, žele da žive. Budimo oni koji će spasiti planetu, a za velika dela potreban je prvi korak. Taj korak kreće od svakoga od nas - poručila je Jelena. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mladen

11.03.2024 19:42

Eh, kad bi toliko volela ljude, kao sto navodno voli zivotinje.....