Jelena
Foto: Alo/Alo!

Pop diva Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram nalogu video iz jedne kafane gde se na ručkui našla sa najbližima.

Osim saradnika sa kojima je i prijatelj dugi niz godina, sa Jelenom je bila i njena mlađa ćerka Nika, tetka Danijela i još nekolicina prijatelja koji su nepoznati javnosti.

Pevačica je uživala sa voljenima u izvrsnom ručku, ali nisu izostali ni tamburaši koji su joj pevali omiljene numere na uvce.

JK u kafani

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hej, mladosti, zašto prolaziš, hej starosti, zašto dolaziš - pevali su muzičari uglas sa JK, a njena ćerkica je plaćala kao pravi boem i nije štedela.

JK u kafani

Foto: Printscreen/instagram

 

Nika je kroz smeh pružala muzičarima novac, a osim lumperajke u prijatnoj atmosferi, nismo mogli da ne primetimo Jelenin savršeni stajling. Naime, diva je blistala u beloj kombinaciji koju je upotpunila damskim šeširom.

Šta je bio povod ovog okupljanja nije nam poznato, a sve i ako je samo nedeljni ručak, lepo je što se zabavljaju i daju sebi oduška. Posebno verujemo da Jeleni prijaju ovakva okupljanja jer inače dosta radi i izložena je medijima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading