Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević, jednom prilikom ispričala je u emisiji kod Ognjena anegdotu koja joj se dogodila i nasmejala sve.

Naime, Jakovljevićeva je otkrila detalj iz provoda sa drugarima, a u sve je na kraju bila umešana folk pevačica Viki Miljković.

Dušice, navedi svoje najveće pijanstvo - rekao je Ognjen u emisiji Amidži šou.

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

- Moram da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina - počela je Dušica, a potom nastavila anegdotom iz drugog provoda: 

Viki Miljković i Taške

Foto: ATA Images

 

- Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan... Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu "Taske", ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: "Viki Miljković". Kaže ona: "Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?" Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno - ispričala je Dušica.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading