Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Probala je krokodila, zebru, ali sve je to ništa naspram onoga što Dušicu Jakovljević čeka u Africi gde će voditi novi rijatili.

- Biću Kraljica džungle - kroz smeh poručuje popularna voditeljka.

Naša emisija "Zakuvanje" i specijaliteti sa ananasom i kokosom bila je deo priprema za novu avanturu koja je uskoro očekuje.

- Kažu da plavuše koje imaju duge nokte, koje se šminkaju nisu vešte u kuhinji. E, pa to nije istina. Kad dođem kući, posle snimanja, tako našminkana, zasučem rukave jer i mene kao i sve druge žene čekaju iste obaveze. Da nešto iskuvam, da spremim - kazala je voditeljka novog rijatija

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

Nemoguća džangl misija koja će se emitovati na Hajp televiziji. Prvi zadatak koji smo zadali Dušici bio je da spremi kolač sa kokosom i ananasom.

Uz kuvanje povela se priča o muško-ženskim odnosima, a na pitanje da li su kulinarske veštine presudne:

- Može neko da te osvaja, da te vodi na večere ili šta god, ali ako ti je srcu mio, ti ćeš prosto želeti da mu spremiš nešto. Žena mora da zna da nešto spremi.

A u Africi, gde će se snimati novi rijaliti, na meniju će se naći neobični specijaliteti. Jakovljevićeva je ranijih godina bila u Africi i kaže da je probala neke đakonije i specijalitete

- Jela sam aligatora, aligator je malo... U Johanesburgu, u restoranu, imaju ražnjiće, razne životinje. Priđu sa tim ražnjićima i ponude ti, recimo, zebru. Probala sam i zebru.  Jela sam springbok, kudu je ludilo. Ima da me osude ovi iz društva za zaštitu životinja, ali dobro moraš da ispoštuješ narod - sa osmehom priča voditeljka.

Kaže da je uoči odlaska u Afriku plaši da će morati da jede bube ili neke insekte. Dodaje da je spremna na to i da će uz treninge zablistati na snimanjima.

Dušica Jakovljević

Foto: Alo.rs

 

U emisiji je govorila o estetskim zahvatima, šta je radila, kako to ljudi komentarišu, a otkrila je i šta zamera i savetuje mlađim koleginicama.

Alo/T.K.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading