Žika Jakšić
Foto: Printscreen/Printscreen TV GRAND

 

Muzičar i voditelj formata Nikad nije kasno Žika Jakšić,decenije je proveo na estradnoj sceni i stekao veliki broj prijatelja, a najviše onih iz rodnog Aleksandrovca. Jedan od njih je Dejan Ćirković Ćira, poznati pevač s kojim je Jakšić odrastao i godinama radio.

Ćira i Žika zajedno su svirali u grupi Ritam srca, a kako kaže pevač sa Jakšićem je nerazdvojan.  

- Ljudi koji ga ne poznaju, oni će da kažu da se sigurno promenio, a oni koji ga znaju oni će reći da nije. Za mene on ne može da se promeni nikada, on je ostao taj Žika sa kojim sam bio u zabavištu, koji je svirao sa mnom deset godina. Iako sada ima uspešnu emisiju, on će prema meni da bude onaj isti Žika. Oni koji to gledaju, mogu da kažu da se uobrazio jer ima popularnu emisiju, poznat je. Mišljanja su podeljena, a ja se držim toga da se nije promenio. Za mene se nikada neće promeniti, ostaće zauvek onaj Žika iz škole i orkestra, a sada, da postane predsednik države, opet će biti moj Žika - rekao je Ćira.

Ćira

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevač se zatim prisetio jedne neprijatne situacije koja se dogodila još dok su svirali zajedno: 

- Za osam godina sviranja, bilo je mnogo situacija, izbacio sam ja njega iz takta, on mene. Jednom smo se nešto posvađali na bini, pa sam ja binu napustio, vratio sam se kući vozom, nisam hteo da se vratim sa njim. Međutim, on je toliko dobar i normalan čovek, ja mu se ne bih javio ko zna koliko, a on me je odmah sutra pozvao. Prvo nisam hteo da se javim, tvrdio sam pazar. Onda sam se javio i on mi kaže „Dođi da popričamo i da rešimo to“. Tako je i bilo, i ono što kažu, lepa reč i gvozdena vrata otvara - kazao je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading