Jelena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, svojevremeno je imala romansu sa muškarcem koji je pre nekoliko meseci, po pisanju domaćih medija, radio kao trener u Novakovom centru. Da li je još uvek tako, nije poznato. 

Inače, Jelena i Novak upoznali su se još u srednjoj školi kada su i započeli vezu, a pre toga oboje su imali kraće romanse sa drugim partnerima. 

Pre Novaka, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

Ivan

Foto: Printscreen/instagram

 

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

Blic 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading