EDITA KONAČNO POKAZALA SVOJE PRAVO LICE! Ovo niko nije očekivao od nje, ljudi gledaju u neverici
Promo

Edita Aradinović nedavno je promenila svoju frizuru, što je naišlo na brojne reakcije njenih obožaovca, kojima se sudeći po komentarima njena promena i nije dopala. 

Pevačica je na svom Instagram nalogu postavila selfi, gde je fokus bio na njenom licu, na kojem nije imala trunke šminke. 

Edita

Edita Aradinović, printscreen Instagram

 

Edita se pohvalila svojom negovanom kožom, što je ovaj put izazvalo puno lepih komentara na račun njenog izgleda, neki od njih su : “Lepša si bez šminke”, “Lepa “, “Fatalna..:” 

 Podsetimo, Edita je izdala nedavno novi album kojim je i te kako zadovoljna, a nedavno se podsetila kako je sve izgledalo kada je samo sanjala da će biti ovo što je danas na estradi:

Bio je to neki septembar 2009. godine, gde sam u dogovoru sa drugaricom odlučila da se prijavim za "Zvezde Granda", rekavši samo mami i tati... Tata me je vozio, a mama je radila (u dve smene) i ljutito čekala da se javim! I tako ti ja na prazan stomak, u stvari popila sam četiri kafe i dve guarane, odem na audiciju u air max-u i šuškavcu sa jednom željom! Da pevam! Bez plana, bez očekivanja, sa ogromnom željom u grudima da ostvarim svoje snove i majci i sebi obezbedim lep život! Budući da sam bila jako stidljiva, možete da čujete koliko sam intonativno bila loša, i generalno tvrda, da bi čovek pomislio: "Od ove ništa neće biti". Nit' sam specijalno lepa, nit' sam specijalno otpevala, ali sebe u sebi nikada nisam promenila, od kad znam za sebe do dana današnjeg sam ona ista Edita, samo mnogo ponosnija na sebe, jer sam uprkos svim pritiscima uspela da ostanem svoja! Hvala nebesima i svim nedaćama! Ovo je samo početak! Nastojim da ovo znanje i ljubav prenosim, a ne da čuvam za svoje du*e i hranjenje svog ega- napisala je Edita.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading