Vanja Mijatović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Vanja Mijatović, nedavno je otkrila da ima problem sa zdravljem.

Kako i sama pevačica ističe, ništa nije ozbiljno, ali ona trenutno slabije može da se kreće, te otkriva da svakog dana ide na fizikalne terapije.

- Trenutno sam se zbog zdravstvenog stanja povukla iz javnosti, nije ništa strašno, ali zahteva da se dosta odmaram i da se slabije krećem. Svakodnevno moram da idem na fizikalnu terapiju i već osećam poboljšanje, nadam se da ću se uskoro vratiti poslu, veoma mi nedostaju nastupi i publika. Suprug mi je velika podrška, ništa mu nije teško da za mene uradi i oko svega mi pomaže, pogotovo sada - rekla je.

Vanja Mijatović

Printscreen

 

- Tu i tamo se posvađamo, kao i svi parovi, ali dobro je i kad se čovek ponekad sporečka. Oboje smo temperamentni, iako to niko za mene ne bi rekao. Živac sam, ali se za 10 minuta smirim i budem kao nova. Bitno je da se posle svađe izvinimo jedno drugom. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen - rekla je Vanja, piše Informer.

Vanja je u februaru 2013. godine, doživela saobraćajnu nesreću u kojoj je bila teško povređena. Srećom je izbegla operaciju, ali je zbog jakih bolova morala da bude na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Kraljevu.

Vanja Mijatović

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa Mijatovićevom su u automobilu bile i njene kolege, Ana Sević i Stefan Petrušić, koji su prošli sa lakšim povredama.

- Evo, upravo se vraćam iz kraljevačke bolnice. Vanja je sinoć prebačena iz Novog Sada i sada je na intenzivnoj nezi. Pod stalnim je nadzorom lekara. Trpi jake bolove, na infuziji je i ne sme da primi bilo kakvu terapiju protiv bolova, jer bi se, kako su nam lekari objasnili, organizam umrtvio od lekova i onda ne bi mogli da utvrde da li Vanja, ne daj Bože, ima još neke povrede - rekla je Vanjina majka, Snežana Mijatović tada za Telegraf, pa drhtavim glasom nastavila:

- Kada smo je prvi put videli u bolnici u Novom Sadu, bila je svesna i sećala se nesreće. Stefan i Ana su sedeli napred i njih su spasili vazdušni jastuci, a Vanja, koja je sedela na zadnjem sedištu, prošla je najgore. Kada je udarila u sedište ispred sebe, slomila je grudni koš, povratni udarac nazad doveo je do preloma tri pršljena. Nakon toga je još nekoliko sekundi letela levo-desno. Rekla mi je da su im policajci, koji su se prvi pojavili na mestu nesreće, rekli da je pravo čudo što su preživeli.

Vanja Mijatoivć

Pink printskrin

 

Snežana je za ćerku istakla da je veliki borac, kao i da je to najvažnije.

- Doktori su nam objasnili da operacija ne dolazi u obzir, samo šest nedelja strogog mirovanja. Iako je prošla kroz ozbiljnu traumu, Vanja je psihički jaka, što je veoma bitno, jer će morati sama da se izbori sa ovim. Nadamo se najboljem i daće bog da sve bude u redu - kroz plač je ispričala Snežana Mijatović za Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading