Vanja Mijatović
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Vanja Mijatović trenutno uživa u harmoničnom braku sa suprugom Aleksandrom, ali pre njega, ljubav joj nije bila naklonjena, a jedan muškarac joj je nekada "slomio srce".

Vanja je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa kojim je i izgubila nevinost. Da sudbina piše romane, pokazalo se i na njenom primeru.

Naime, pevačica je jednom prilikom progovorila o vezi sa dečkom, koji ju je, kako kaže iskoristio, a kojem je potom pevala na svadbi.

- Ja sam bila jako zaljubljena u dečka sa kojim sam prvi put bila, međutim on je kao i 99 posto momaka bio skot pa me je samo iskoristio. A ja sam njemu pevala svadbu... Al' dobro, vreme leči sve, tako da mi nije bilo ništa teško. Bilo mi je drago, iako me je baš povredio - ispričala je Vanja tada.

Nakon te neuspešne veze, pevačica je imala romansu sa jednim Grkom sa kojim se čak i verila, ali ni tu je nije krenulo pa je veridba raskinuta.

Inače, Vanja sada svakodnevno uživa u ljubavi sa svojim izabranikom, a jednom je govorila o njihovom odnosu.

- Odlično nam je kad smo zajedno. Tu i tamo se posvađamo kao i svi parovi (smeh). To je način i da upoznaš nekoga, da vidiš šta mu smeta, ali smo dobri. Dobro je kad se čovek nekad sporečka, a i on i ja smo temperamentniji iako se to kod mene ne vidi. Umem da budem živac, ali sam za 10 minuta ko nova. Oboma nam nije problem posle da se izvinimo, to je veličina čoveka da zna da prizna da je pogrešio. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen - ispričala je.

24sedam

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading