VODITELJ KRIJE ŽENU OD OČIJU JAVNOSTI! Ovo je lepa Marija, sa njom ima sina, a pre četiri godine mu se desilo nešto neočekivano
Alo

Pobednik "Survivora" i srpski voditelj Andrej Maričić postao je otac 2022. godine, a njegova izabranica je lepa Marija.

Andrej  je sa suprugom Marijom dobio sina Maksima pre dve godine i tada se na svom profilu oglasio emotivnim rečima:

 

 

- Danas je prvi dan proleća. Danas je prvi dan moje najvažnije i najveće avanture. Dobrodošao Maksime. Marija, ti si najveći borac ikad. Volim te - napisao je on na Instagramu uz emotikon srca, dok su mu prijatelji čestitali u komentarima.

Inače, popularni voditelj se pre četiri godine susreo sa nezgodnom situacijom, kada nije uspeo da se vrati u Srbiju iz Bangkoka pre nego što su avio kompanije obustavile sve letove na duži vremenski period, pa je molio za pomoć i apelovao na našu državu da pomogne svima onima koje je ovo zadesilo.

Podsetimo, ljubav Andreja i Marije duga je 16 godina, a venčali su se nakon decenije veze, 2016. godine. Andreju i Mariji kumovi na venčanju bili su Nikola Rokvić i Bojana Barović, sa kojima je učestovao u “Survajveru”.

 

 

Njihova ljubav započela je slučajno, na jednoj rođendanskoj proslavi. Prvi izazov bio je kada je Andej učestvovao u "Survivoru", a zgodni maneken i voditelj tada je rekao:

- Ne mogu da opišem rečima koliko mi je Marija nedostajala tokom boravka na Filipinima. Toliko mi je falila, da sam često pomišljao kako olako mogu da pretrčim petnaest hiljada kilometara samo da dođem do nje i zagrlim je. I sada kad pomislim na te trenutke, naježim se.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading