Vendi
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Vesna Vukelić Vendi poznata je kao neko ko neretko intrigira javnost svojim izjavama, a sada je otkrila svoje iskustvo sa crnom magijom, pa rekla kada je prvi put posumnjala u dejstvo crne magije.

Vendi je ispričala detalje svoje borbe sa nepoznatim silama i kako je smogla snage da se suoči sa svim tim:

- Prvo meni nije padalo napamet da je sa mnom vezano nešto za crnu magiju zato što se to dešavalo kad sam krenula u osmi razred. Tad sam ja počela te ogromne bolove da trpim i padalo je meni svašta na pamet, ali zdrava logika mi je govorila zašto bi to neko uradio? Pritom, nisam znala da mogu moji roditelji da budu napadnuti, da je to napad na kuću i tako dalje. Znači to nije bio samo napad na mene, kako kažu Ako želiš da napakostiš čoveku, uvek ga udari tamo gde najviše boli - ispričala je.

UDARILI SU ME GDE NAJVIŠE BOLI! Pevačica je otkrila tamnu stranu svog života, spomenula i crnu magiju!

Printscreen

 

- Međutim, mi živimo u jednoj zabludi. Tu je Bog demonstrirao, ovo ne pričam napamet, već prosto kroz moje velike duhovne razgovore sa velikim duhovnicima i sa ljudima koji su kompetentni. Mi zapravo treba da budemo počastvovani zato što smo trpeli te bolove, jer je Gospod rekao „Sve bolove koje ste trpeli od magijaša, ja to vama računam kao da ste živeli besprekorno - zaključila je pevačica za Grand.

Podsetimo, Vesna je nedavno govorila o užasnom iskustvu sa nastupa kada je devojka pala sa četiri metra visine, a nakon njene molitve Vasiliju Ostroškom ona je i oživela.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading