Dado Polumenta
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Supruga pevača Dade Polumente se oglasila, nakon što su na Fejsbuk profilu lažne zubarke, Snežane S. osumnjičene za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pronađene fotografije na kojima je ona sa brojnim javnim ličnostima, između ostalog i sa Dadom Polumentom.

Naime, zubarka koja se navodno lažno predstavlja, neretko je na svom profilu objavljivala slike sa luksuznih putovanja, a i fotografije sa brojnim poznatim ličnostima. 

Međutim, na profilnoj fotografiji je postavljena slika sa Dadom Polumentom, na šta se oglasila njegova supruga Ivona i prokomentarisala da je u pitanju fotošop.

Ivona Polumenta

Foto: Printscreen/instagram

 

- Katastrofa! Čime se ljudi bave. Ova gospođa je ubacila svoje lice u moje i to drži kao profilnu sliku. Bože, pomozi ovakvim ljudima, šta drugo reći - napisala je Ivona i pokazala originalnu fotografiju.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, među kojim su i popunjavanje bora hijeluronskim filerima, tretmani oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara iako se takvi tretmani ne mogu odraditi ispod 20.000 dinara.

Protiv Snežane je podneta krivična prijava da se navodno bavila navedenim uslugama bez adekvatnog obrazovanja i stručne spreme.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading