Dado
Foto: Printscreen/blic tv

Pevač Dado Polumenta uvek je nasmejan, ipak iza njegovog osmeha krije se ogromna tuga za koju retko ko zna jer pevač ne iznosi toliko detalje iz privatnog života.

Ipak, Dado je jednom prilikom u emisiji u svojoj ispovesti progovorio o najbolnijoj temi. Naime, on je otvorio dušu o svojoj bolesnoj sestri Dajani, kojoj je sa tri meseca data pogrešna injekcija koja je kao posledicu imala paralizu šezdeset posto njenog mozga.

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozga. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići - počeo je Dado koji nije mogao da sakrije suze.

- Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje je rekao Dado u emisiji i dodao:

- Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu o ljudima o toj čistoći, definitivno - kazao je.

- Hvala dragom Bogu na takvim roditeljima, definitivno to kolika je težina sa druge strane je velika blagodat data od Boga da bi znali da cenimo zaista svaki korak, svaki gutljaj vode koji čovek može da uzme sam, da nisi zavistan ni od koga - rekao je iskreno Dado Polumenta.

Majku ću uvek pamtiti po osmehu, a oca po toj nekoj jačini - iskreno je kroz suze ispričao Dado i nastavio:

- Nema klinike i ordinacije gde ona nije bila, ali svi doktori ovog sveta su se divili mojim roditeljima kako je oni drže, kako je održavaju. Ona je fenomen medicine, definitivno - rekao je iskreno Dado za Blic TV.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading