AKO JE DAVALA 12 GLASOVA, TREBALA JE I NEKI BRESKVICI! Naš muzičar osuo paljbu po Sajsi MC, bio je član žirija PZE!
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Trubač i član žirija takmičenja Pesma za Evroviziju, Dejan Petrović uključio se u jednu emisiju gde je otkrio svoje iskustvo iz ovog takmičenja i prokomentarisao pojedine članove.

- Poslednje dve do tri godine nemam na svom telefonu društvene mreže i ne pratim nikakve novine, niti medije. Nemam ni nikakve novine, niti pratim medije. Ali sam usput nešto malo ispratio, što sam stigao. Ja mogu da kažem jedino da je što se tiče nas, žirija i organizacije RTS-a urađeno sve po protokolu. Ja prvi nisam znao ko je u žiriju dok nisam došao u prostoriju gde je žiri odsedao. Tada sam prvi put video ostale članove žirija. Imali smo notara koji je vodio računa celo vreme dok smo mi glasali. Glasali smo dok je bila generalna proba u toku. Notar je vodio računa o tome da glasanje prođe po protokolu i regularno kako treba. Niko ni na koga nije uticao. Razmenjivali smo mišljenja u toku takmičenja. Svako svoje neko mišljenje je negde pričao. Ali niko ni za koga nije navijao u toku generalne probe dok smo glasali. Svako je glasao onako kako je mislio - kazao je Petrović.

Dejan Petrović

Foto: printscreen/tvK1

 

- Ja sam glasao onako kako sam ja to smatrao. Negde po mom muzičkom ukusu i stilu kako ja gledam na muziku. Odatle sam i dao maloj Breskici 12 poena, Teodori sam dao 10. Tako da negde sam smatrao da su te dve pesme po meni koje treba da nas predstavljaju. Brekvicina pesma je negde bila jača od Teodorine i samim tim je dobila 12 poena. Svi ostali takmičari su bili vrhunski. Tu nema priče, da nisu bili dobri ne bi bili ni u polufinalnom događaju - rekao je tom prilikom Dejan.

Prokomentarisao je i glasanje Sajsi MC koja je Teya Dori dala 12 poena, a Breskvici 0.

- Ja sam tu devojku prvi put upoznao tada na RTS-u. Nisam znao čime se bavi. Aleksandar Sedlar mi je rekao za njen muzički pravac. To ne mogu da komentarišem šta je ona glasala, šta nije. To je sve stvar njenog ukusa, njene odluke. Da nije negde kvalitetna, mislim da je ljudi iz RTS-a ne bi pozvali da bude u stručnom žiriju. Tako da neka svako treba negde da snosi odgovornost za sebe i za svoje postupke i svoje glasove koje je davao. Ja stvarno ne mogu ništa loše da kažem. Prema meni je super bila dok smo bili u kancelariji gde smo glasali. Da li je imalo potrebe da Breskica ne dobije nijedan glas. Moje mišljenje je da ako je davala 12 glasova, trebala je i neki da da Breskvici - dodao je Petrović u emisiji na Kurir televiziji kod voditelja Ivana Gajića.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading