Rada Manojlović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Folkerka Rada Manojlović uživa u ljubavi s novim dečkom Vladom, koji radi za nju kao vozač.

Rada Manojlović

Printscreen

 

Njega je navodno pevačica zaposlila još dok je bila u vezi s kolegom Harisom Berkovićem, a kasnije su se i zbližili.

On je, kako tvrde domaći mediji, nakon njenog raskida sa Harisom priznao svoja osećanja, a onda bio uporan u želji da osvoji Radu.

- Rada i Vlada se poznaju nekoliko godina. Taj dečko nije poznat javnosti i ona ga je uspešno krila dok ih nije snimila kamera "Paparaco lova". Jeste on odavno zaljubljen u nju. Zapravo, odlepio je za pevačicom, ali je to kao džentlmen držao u sebi i nije hteo da se meša u njen odnos s bivšim dečkom. Uvek se trudio da profesionalno obavi svoj posao, da ona bezbedno stigne na tezge, gde ju je vozio, ali je u sebi čuvao emociju. Kada se njen emotivni život s Harisom definitivno završio, njih dvoje su se malo-pomalo zbližili i van, da kažem, posla. Najpre su postali prijatelji, a onda su se i s njene strane rodile simpatije - rekao je izvor i dodao:

Rada Manojlović

Foto: ATA Images

 

- Ne želi da priča o svojim emocijama, niti da iznosi detalje s kim se zabavlja. Taj deo privatnog života želi ubuduće da sačuva samo za sebe. Lepo joj je s novim dečkom, uživaju, viđaju se i deluje da je ozbiljna veza u pitanju - završava izvor za "Kurir".

- Vlada je prvenstveno moj mnogo dobar prijatelj, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali nemam ni vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju i uskoro će sve biti objavljeno, tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena ni planova - rekla je Rada nedavno za "Skandal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading