Tijana
Foto: Alo/Foto: Printscreen

TIjana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, od kako se pojavila na domaću scenu, ne prestaje da intrigira javnost svojim britkim jezikom i hrabrošću, da kaže uvek što drugi ne smeju.

Posebno je zanimljiv njen privatni život koji ne voli preterano da eksponira javno, a njena poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, posebno je privukla pažnju njenih fanova.

tijana

Tijana Ajfon, printscreen Instagram

 

Tijana je na pomenutoj društvenoj mreži podelila snimak raskošnog buketa ruža, koji je dobila od nepoznate osobe, a posebnu pažnju privukao je "boks" poklon u kojem su se nalazile crvene ruže i plišani medvedići.

Nije otkrila od koga je poklon, ali sudeći po numeri Peđe Jovanovića 24/7 koju je postavila uz fotografiju, odmah su usledila nagađanja da je Tijana na sedmom nebu, a pokloni pristižu iako je prošao mesec ljubavi.

tijana

Tijana Ajfon, printscreen Instagram

 

Podsetimo, Tijana je nedavno gostovala u jednoj emsiji gde je otvoreno pričala o manje poznatim detaljima iz svog života, kao i ocu i porodičnim odnosima:

- Imala sam srećno detinjstva, porodično smo držali prodavnicu sve je bilo dobro. Bili su preko 20 godina u braku da bismo na kraju shvatili da je on nju varao godinama sa jednom ženom koja je bila šef firme. Moj otac je bio prelep čovek, mnoge žene su ga jurile. Imao je tu ženu, nju treba da bude sramota, kad sam bila mala nisam shvatala šta je to sa njima. Majka je sve znala, ali se pravila luda, puštala me da idem sa tom ženom na more. Za mene je bila teta. Baš su dugo bili zajedno uporedo. Nije ona jedina, sa većinom devojaka koje su radile u prodavnici je on bio. Sa njim danas nemam komunikaciju, ali čestitamo praznike i tako, ali to mu nikad neću oprostiti - pričala je Tijana za Hajp, pa priznala da sebe krivi za njihov razvod.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading