Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Folk pevačica Zlata Petrović već decenijama intrigira javnost svojim burnim emotivnim životom, a sada je odlučila da otkrije do sada nepoznate detalje javnosti.

Sa prvom udajom kao maloletna, pa sve do trećeg braka već sa 18 godina, Zlata čini se nikada nije imala sreće u ljubavi.

Zlata je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim odnosima, pa i o onima koji su počeli kao kombinacija. Sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, Zlata je prvo bila u šemi, da bi na kraju završili u braku i dobili sina Jovana. Ova nekonvencionalna ljubavna priča, kako ona kaže, pokazuje da pravila ne postoje. Iako podržava ideju upoznavanja pre ulaska u ozbiljnu vezu, Zlata ističe da se dešavaju i ovakve stvari.

Zlata

Foto: ATA Images

 

- Svako je gospodar sebe i svog života. Da ti kažem, zašto da ne? Sve što ti prija u datom trenutku uradi. Šta uopšte znači kombinacija? - kazala je prvo.

- Ja sam sa Pejom legla prvu noć u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete. Na kraju smo bili muž i žena. Jednostavno pravila ne postoje. Naravno da je bolje da se prvo upoznate i uvek sam za to, ali se dešavaju i ove druge stvari - dodala je nedavno Zlata za Srbija Danas.

Nedavno razvedeni Peja ističe da između njega i Zlate nema zle krvi, te da su se rastali prijateljski uz kafu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading