ZLATA ZBOG BRATA NEĆE NIKAD OPROSTITI SNEŽANI ĐURIŠIĆ O tome je javno govorila, evo o čemu se tačno radi
Foto: Alo/Ilustracija

Brat Zlate Petrović, Đorđe Đorđević Piloš, bio je izvrsni harmonikaš i kompozitor, međutim, nije se eksponirao. Osim toga, zbog načina života koji ga je koštao zdravlja, nije se posvetio karijeri, pa zato malo ko zna za njega, a Zlata pak nikada nije htela da ga gura da ne bi ispalo da je preko sestre pokupio bilo kakve zasluge.

Isti stav pevačica je imala i prema ćerki rođenog brata, svojoj bratanici i imenjakinji Zlati, koja se pre nekoliko godina takmičila na Zvezdama Granda. Ona tada nije prošla u dalje takmičenje i imala je samo dva glasa, a po imenu i liku jedino su Ana Bekuta i Viki prepoznale da je u pitanju Zlatina familija i obe su joj dale po glas iako, kako su svi članovi žirija tada naveli, devojka nije pružila svoj maksimum iako se naziralo da talenat postoji.

Zlatina bratanica

Preentscreen

 

Zlata je tim povodom najpre izjavila da nije htela da urgira za bratanicu iako je mogla, ali je i te kako pogodilo što je izostao glas od Snežane Đurišić kojoj je inače njen brat, koji je juče preminuo, uradio čak dve pesme.

Ona je u jednom intervjuu napomenula da o tome neće javno, a onda se u trenutku predomislila i osula paljbu po Snežani:

ZLATA ZBOG BRATA NEĆE NIKAD OPROSTITI SNEŽANI ĐURIŠIĆ O tome je javno govorila, evo o čemu se tačno radi

Printscreen

 

 

- Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume - razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti - zaključila je tada Zlata i više se nije oglašavala tim povodom.

Podsetimo, Zlata je zamerila Snežani jer nije dala glas ćerki njenog, sada nažalost pokojnog brata Piloša. Osim toga, Zlata i Snežana imaju još jedan sukob iz prošlosti, ali o tome Zlata nije nikad htela da govori. Sa druge strane, Era Ojdanić izjavio je jednom prilikom da je Snežana od početka karijere bila ljubomorna jer je Zlata na romskim svadbama gde je zarada bolja nego igde u svetu, uvek bila daleko plaćenija.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading