Sajsi MC
Foto: Printscreen/Printscreen

Posle finala izbora "Pesme za Evroviziju", reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, privukla je pažnju zbog svog glasanja u stručnom žiriju.

Navodno, nije dala nijedan bod pevačici Anđeli Ignjatović Breskvici, što je izazvalo kontroverze oko njenog odabira.

Naime, o njenom privatnom životu se malo zna, a nije povezivalo sa tim da je reč o poznatom navijaču Partizana koji je frontmen grupe JNA - Marku Trmčiću Krsmi.

Sajsi MC

Printscreen

 

Upravo on peva pesmu koja odjekuje među Grobarima - "Vraćaju se dani pobede", a njegov rat sa navijačima Zvezde često je bio tema medija.

- Zvezda je tipični mejnstrim, vašar, ja bih to tako nazvao. Svi navijamo za Zvezdu, fešta, istorija se gazi. Ceo život miljenica sistema, megalomanski klub, sa realno najvećim brojem navijača i onda sa tim jednim momentom, koji je posebno odvratan i neverovatan,a to je da se izjendačava sa srpstvom. To je takav idiotizam da to nije normalno. Svi najveći šabani u ovoj državi navijaju za Zvezdu, ali baš svi - rekao je tada u "Balkan info" i izazvao haos kada je reč o reakcijama navijača.

Potom su navijači Zvezde, tokom 169. večitog derbija 3. marta 2023., na tribinama iskoristili to što je Sajsi 2022. bila kuma EuroPrajda i Beograd Prajda, da "vrate" njenom mužu za prozivke.

OVO JE MUŽ SAJSI MC! Trpeo je strašne uvrede zbog njene odluke, nikada ih nismo videli zajedno u javnosti, a bio je žestok navijač!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ni kriva ni dužna, našla se na transparentu u duginim bojama koji su navijači raširili na tribinama, a na kojem je pisalo:

"Grupa JNA, Sajsi ga kume. Nova ploča i kaseta od danas u prodaji."

Podsetimo, Ivana i Marko venčali su se 21. avgusta 2021. godine, a 12. marta 2023. dobili su ćerkicu kojoj su dali prelepo ime - Nataša.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading