Maja Berović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Berović skoro dve decenije je u ljubavi sa biznismenom Alenom Dragosavom, sa kojim ima i sina Lava, a malo ko je znao kako je njihova ljubavna priča otpočela

Njihova ljubavna priča počela je dok je Maja još bila maloletna. Naime, upoznali su se kada je Maja bila na početku svoje karijere, u Bosni, gde je Alen redovno posećivao Majine nastupe kada je ona imala svega 17 godina.

- Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe -  ispričala je jednom prilikom Maja.

Ubrzo su otpočeli zajednički život, a Maja je svojevremeno priznala da je to teško palo njenoj majci. Kako je priznala, on joj je od početka bio vetar u leđa i finansijski oslonac.

Maya Berović

Promo

 

- Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru - otkrila je jednom prilikom Berovićka.

- Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu tajno. Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi - kazala je Maja jednom prilikom za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading