Breskvica
Foto: Printscreen/printscreen/RTS

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica osvojila je drugo mesto na Pesmi za Evroviziju 2024. Iako je imala najviše glasova publike, kada su se njihovi bodovi sabrali sa poenima stručnog žirija, prvo mesto je ipak zauzela njena koleginica Teya Dora.

Breskvicini fanovi i dalje se ne mire sa njenim plasmanom na pomenutom takmičenju. Oni smatraju da Breskvica zaslužuje da predstavlja Srbiju na Evroviziji jer je imala ubedljivo najviše glasova publike, te smatraju da je nebulozno da pet članova žirija ima toliki udeo u glasanju.

Breskvica

Foto: printscreen/TikTok

 

Tokom jučerašnjeg dana oni su pisali peticiju da se glasanje ponovi, okačili su transparent "Pravda za Breskvicu" ispred Narodne skupštine, a sada su otišli i korak dalje.

Naime, oni su najavili skup podrške za Breskvicu koji je zakazan za 09. mart ispred zgrade RTS-a.

Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stojalo je u objavi na Tiktoku, koji je vrlo brzo postao viralan.

Ovaj skup podržala je i pevačica Maja Nikolić, koja je na svom Instagram profilu pozvala sve njene pratioce da joj se pridruže na skupu, dok se Breskvica se ovim povodom nije oglasila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Olivera

04.03.2024 17:47

Pa nece nas pojedini iz RTSa praviti budalama .Mi glasali ,a oni doveli nekoliko osoba da odlucuju.Znamo da ce opozicija krenuti po Evropi da ogovara Breskvicu.