Milan Kalinić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumac Milan Kalinić izazvao je reakciju posade, nakon što je na letu Beograd- Beč naoravio haos u avionu. 

Milan je, navodno, na letu između Beča i Beograda odbio da ugasi jednu vrstu tompusa pred poletanja aviona sa piste.

Kako svedoci govore, Milana su stjuardese u više navrata zamolile da ugasi tompus i ispoštuje pravila avio kompanije, ali je glumac to uporno ignorisao. 

Milanovo ponašanje izazvalo je brojne reakcije putnika, te su svi komentarisali njegovo bahato ponašanje, prenosi "Republika". 

Milan

Foto: printscreen/tvK1

 

Podsetimo, Kalinić je nedavno u emisiji ispričao detalje saobraćajne nezgode koju je doživeo sa svojom porodicom. 

- Krenuli smo na Kopaonik na skijanje. Vuk je tada imao tri i po godine, a Tea šest i po, pred polazak u školu. Prelep dan, ali pre toga je pao sneg. Sneg se topio, a na putu je bilo vlažno. To je za onoga ko vozi najgore. Idemo i u kolima je divna atmosfera. Već smo prilazili Brusu i nailazimo na kobnu krivinu, koja se inače zove Duga krivina. Meštani su je nazvali "Krivina smrti". Nisam jurcao, vozio sam normalno. Zaokrenuo sam, dodao sam gas misleći da izlazim iz krivine. To je bilo dovoljno. To su bili mađarski državljani u dva automobila. Prvi automobil uspeva da me izbegne, dok je u drugom automobilu bio manje vičan vozač. Mi, bukvalno imamo direktan sudar sa automobilom. To je strašan trenutak - rekao je glumac na televiziji K1.
 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading