PRIČALO SE DA GA JE ŽENA PREVARILA SA VLASNIKOM KLUBA Milan Kalinić u braku je 18 godina, a onda otkrio veliku tajnu
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumac i voditelj Milan Kalinić i njegova supruga Sandra godinama su u skladnom braku punom ljubavi.

Međutim, oni su se svojevremeno našli u centru medijske pažnje kada se u javnosti pojavila informacija da supruga prevarila Milana sa vlasnikom jednog prestoničkog kluba.

Voditelj je povodom tih navoda rekao da su sve to budalaštine i da su ljudi ljubomorni na njihov brak, te da zbog toga pišu gluposti.

Sandra i Milan u braku su već 18 godina i imaju dvoje dece. On je svojevremeno pričao o njihovom odnosu.

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekundi, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima. Na početku, kada smo se Sandra i ja "muvali", nisam tada mogao da znam kakav je čovek. Sada, kada je prošlo mnogo godina, srećan sam što pored sebe imam pravog prijatelja, odličnu majku svojoj deci. Posebno me iznenađuje kakav odnos ima sa mojom porodicom. Ima osećaj da moja majka trenutno više voli Sandru, nego mene. Sa druge strane, i ja se odlično slažem sa njenom porodicom - kazao je svojevremeno Milan, pa otkrio tajnu svog dugog braka.

- Pitaju me šta je tajna. Evo ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna - napisao je ispod fotografije, objavljene baš povodom godišnjice, prenosi Story.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading