Ana i Tara
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, inače bivši supružnici, glavna su tema medija zbog svađe oko starateljstva nad detetom.

Ana i Tara

Foto: Printscreen/instagram

 

Ana je onda za domaće medije progovorila o bivšem mužu, te navela da će do kraja boriti za ćerku.

- Meni je moj imidž jasan, ja nisam uspela da se uništim, po najmanje će osoba "xy" to da u radi, to je nemoguće. Neće više niko da se k**či bez pokrića, narko trafikant iz CZ-a, ne sećam se da sam ga posećivala na Sorboni, ni na Prinstonu, nego u CZ-u, uostalom uopšte mi to nije obaveza, odavno smo mi razvedeni - rekla je Ana, pa dodala:

Ana Nikolić

Instagram/ananikolicofficial

 

- Ako daju starateljstvo Rasti, Putine, na nas da baci atomsku bombu jer ovo nije normalno, dokle više, mene je vrtić u grupi blokirao jer sam poslala poruku Rastinu koju napiše i blokira me da ne mogu da mu odgovorim, izvinite, ali moje dete u vaš vrtić više ići neće. Ja se pitam, ja imam starateljstvo, sve ste tražili materijalno, a ja sam tražila samo starateljstvo. Da bi mi dali puno starateljstvo, uzeli su mi sve što smo zajedno pravili, izvolite materijalno, mene to ne zanima. Ja sam ipak, Ana, majka Tare Đurić, nisam surogat majka - rekla je Ana za "Pink".

Inače, njihova javna svađa počela je kada su se preko poruka dopisivali oko starateljstva nad naslednicom Tarom. Ana je objavila deo prepiske u kojoj je navodno reper zapretio pevačici da će ćerkicu moći da viđa samo preko Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading