ĐORĐE DAVID IDE NA REHABILITACIJU Evo šta je roker odlučio nakon stravične nesreće

Aleksandra Belic

Vip

05.03.2024

06:30

0

Sinoć se na finalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" našao i roker Đorđe David

Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo/A. Nalbantjan

Đorđe David bio je na finalu "Pesme za Evroviziju" i izneo svoje mišljenje o čitavom festivalu. Naime, o tome je najpre govorio, a onda se prisetio i nesreće u Makedoniji u kojoj je učestvovao, a u kojoj je jedna osoba nastradala.

- Najbolji smo u regionu, ovo večeras je definitivno pokazalo da Srbija ima najviše podignut barjak kada je ova manifestacija u pitanju i hvala Bogu da je tako. Ne samo da smo u regionu lideri po milion drugih stvari, nego smo lideri i u muzici - istakao je roker, pa se dotakao Konstrakte:

Đorđe David

Foto: Alo/A. Nalbantjan

 

- Mislio sam da Konstrata ne može da uradi ništa novo, ili da, ako bude ponovila priču kao prošle godine, mislio sam da to neće biti ništa posebno. Međutim, ozbiljan je ona vuk u ovom poslu, fenomenalna je, pravi onaj bezobrazluk umeren - objasnio je on i naglasio da se dugo neće oporaviti od saobraćajke:

- Ja sam čovek koji će biti na rehabilitaciji u svojoj glavi duže vreme. To je ozbiljna tragedija i ozbiljan poremećaj u mom životu, ali, jak si onoliko koliko možeš da izdržiš - zaključio je, prenosi Informer.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading