Romana Panić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Romana Panić godinama se mučila i radila razne poslove dok nije započela svoju muzičku karijeru.

Naime, Romana je odmah po završetku srednje škole počela je da radi na centralnoj gradskoj pijaci - Tržnici, gde je preprodavala kafu.

Romana Panić

Foto: Ataimages

 

 

Od tada je prošlo 30 godina, ali se ljudi i dalje sećaju da je pevačica nekada radila tamo.

- Samo iz priče znam da je ona ovde prodavala robu, ali ovde sam tek četiri-pet godina pa ne znam puno o tome. Idite na kraj Tržnice kod Željke, ona je ovde najstarija i najduže od svih. Ako se ona ne seća Romane od tada, onda niko neće - rekao je jedan od prodavaca na pijaci.

- Romane? Kako ne! Ona je ovde s majkom prodavala kafu, evo baš na onom štandu gde se prodaju slatkiši. Bila je vredna, htela je da pomogne svojima. Nemam ništa loše da kažem za nju, samo pohvale.

Jedan kafedžija, inače vlasnik nekadašnjeg velikog noćnog kluba u Banjaluci, bio je Romanin poslodavac. 

Romana Panić

Foto: Ataimages

 

 

- Ja se sećam da je nju (Romanu, prim. aut.) dovukla ona stara pevačica, jao, kako se ona zvala... Setiću se... Viktorija, rokerka, što peva: "Moj dečko je golman". Odakle se njih dve poznaju, pojma nemam. Viktorija mi je preporučila Romanu da kod mene pušta muziku u klubu, kaže - devojka je radila na radiju, ima iskustva. Ja sam je zaposlio, bila je di-džej kod mene i stvarno je to radila odlično. Plaćao sam je 50 maraka za noć, to ti je kao danas 100 evra. Fina para. Moj klub je bio u jednom podrumu, to je zapravo atomsko sklonište koje može da primi oko 2.000 ljudi - rekao je bivši kafedžija.

On je objasnio da posle toga s pevačicom više nije bio u kontaktu.

PRODAVALA NA PIJACI PA POSTALA PEVAČICA Pevačica se pre muzičke karijere krvavo borila za svaki dinar

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Dok je kod mene radila, upoznala je nekog čudnog čoveka, pa je s njim bila u vezi i posle nekog vremena su zapalili u Nemačku. Šta je on tamo radio ne znam, ali sam čuo da je ona pobegla od njega u Beograd i tamo upoznala svog budućeg dečka, koji joj je dugo bio i menadžer. Njen dalji razvojni put, ovaj lopovluk u Australiji, neću da komentarišem - završio je on.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading