Jovana Joksimović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Sinoć je održano drugo polufinale Pesme za Evroviziju 2024, u kom su se izvođači borili za prolazak u finale u kome će oidmeriti snage i boriti se za predstavljanje Srbije na ovom evropskom takmičenju.

Naime, u jeku Beovizije 2024, voditeljka Jovana Joksimović oglasila se na svom storiju na Instagramu i zanimljivom objavom koju od nje niko nije očekivao, privukla pažnju.

- Saznajem da je Lane moje staro 20 godina, što je nemoguće, jer se ja dobro sećam tog nastupa, a ja imam plafon 20 godina - pisalo je u objavi, koju je Jovana podelila.

Jovana

Foto: Printscreen/instagram

 

Njen suprug i pevač Željko Joksimović takmičio se davne 2004. godine na Evroviziji u Turskoj, pesmom Lane moje, koja i danas važi za veliki hit. Srbija je tada osvojila  drugo mesto, dok je pobedu iste godine odnela Ukrajina koju je predstavljala čuvena Ruslana sa pesmom Wild Dances.

Podsetimo, prve večeri na izboru Pesme za Evroviziju nastupalo je 14 takmičara, a među njima kao favoriti izdvojile su se  Anđela Ignjatović Breskvica i Zorja Pajić. Takođe, druge večeri nastupale su Konstrakta, kao i Teya Dora, koje su takođe favoriti za pobedu.

I pre početka muzičkog takmičenja njih četiri su se izdvojile za miljenice publike, pa samim tim mreže danima bruje o njima. Isto tako, one se visoko kotiraju na kladionicama.

BONUS VIDEO:


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading